Sparkling Sunday

Online workshop en cava-proeverij.

Op Valentijnsdag zal ik een online workshop presenteren over mousserende wijnen. In ongeveer anderhalf uur vertel ik van alles over de méthode traditionelle en dan met name over cava: over de herkomst, hoe het worden gemaakt, over overeenkomsten en verschillen, maar ook over hoe je ze het beste kunt proeven.

Om deze theorie ook in de praktijk te kunnen brengen is een proefpakket samengesteld met naast het materiaal voor de workshop drie flessen cava van elk 0,75 liter. Dit is ruim voldoende om uit elke fles zes glazen te kunnen schenken. Hierdoor is het mogelijk om na afloop van de workshop nog een zogeheten ‘countertasting’ te doen.

Dit pakket wordt door ons bij u aan huis afgeleverd of verzonden via PostNL en is te bestellen via https://www.bubbly-online.nl/catalogus/online-workshop-sparkling-sunday-proefpakket/