Eerste open weekend champagne-reizen.nl groot succes

Op zaterdag 6 en zondag 7 april vond het eerste open weekend van champagne-reizen.nl plaats. Met een luxe touringcar vol gasten togen we richting Reims, de officieuze hoofdstad van de champagnestreek.

In twee dagen bezochten we vier verschillende champagnehuizen, van een klein familiebedrijf tot een huis van wereldformaat. Tijdens en na deze rondleidingen werden ruim tien verschillende champagnes geproefd en werd er zelfs genoten van een heerlijk vijfgangendiner. Hoewel de meeste deelnemers elkaar vooraf niet kenden, werd champagne de bindende factor van het weekend en ontstonden er leuke nieuwe connecties.

Een meermaals gestelde vraag aan het eind van deze heerlijke dagen was “Wanneer gaan we weer?” Voorzichtig wordt dan ook alweer gekeken om ergens in september of oktober een nieuw open weekend te organiseren.

Kijk voor een sfeerimpressie van dit champagneweekend op
https://champagne-reizen.nl/fotoalbums/open-champagneweekend/

Geef een reactie