Familiefeest en Walking Dinner

Na een weekend in de weer te zijn geweest met allerlei lekkers om tijdens twee familiefeesten de gasten culinair te verwennen, is er altijd ook weer het moment dat de afwas moet worden gedaan.

Als er dan zo’n 500 stuks servies op het aanrecht staan maar er geen heet water uit de kraan komt, zakt de moed je toch even in de schoenen: schrikbeelden van keteltjes kokend water en zo…

Gelukkig was de storingsmonteur snel ter plaatse en kon er -met frisse tegenzin en iets later dan gepland- toch nog worden begonnen met het minst leuke deel van zo’n cateringklus.

Extra positieve energie kwam toch wel uit het complimentje dat de opdrachtgever nog stuurde om te publiceren op de website:

Na een perfect gesprek om de wensen te peilen kregen we twee menukeuzes die eigenlijk beide heel goed aansloten op onze wensen. Na een keuze gemaakt te hebben, was in principe alles geregeld. John neemt het serviesgoed en alle keukenapparatuur zelf mee. Heerlijk genoten van maar liefst 6 gangen voor 80 gasten. Van het eerste contact via de bereiding, uitserveren en opruimen, alles tip top in orde!

Altijd fijn om te lezen!

Geef een reactie