Halime’s Droombruiloft

Schilderen op een blank canvas

Nadat Halime me had leren kennen als mede-organisator van de eerste Vodafone Gay Pride en me had meegemaakt tijdens mijn eigen busreis naar Priscilla Queen of the Desert, was het voor haar een uitgemaakte zaak: ik moest haar wedding planner worden. Gelukkig voor mij was haar aanstaande, Ivo, het daar roerend mee eens.

Ze hadden het Sibberhuuske in hun eigen gemeente Valkenburg uitgekozen als trouwlocatie. Een blank canvas waarop we zelf deze heugelijke dag konden inkleuren, wat betekende dat we nog alle kanten uit konden qua inrichting en uitvoering van de feestelijkheden. Maar ook dat er ter plaatse ook geen bar, keuken en sanitaire voorzieningen waren. Dat kon mijn enthousiasme niet temperen en maakte het eigenlijk een nog interessanter project.

Tijdens onze voortgangsgesprekken bespraken we de contacten met leveranciers, welke genodigden hun komst al hadden bevestigd, het draaiboek voor de opbouw en natuurlijk de feestdag zelf. Stukje bij beetje kreeg het meer vorm en werd het uiteindelijk Halime’s droombruiloft.

De dag na het feest hebben we met een aantal vrienden en familie onder het genot van een heerlijke brunch in het zonnetje nog eens kunnen nagenieten van een zeer geslaagde bruiloft.

Geef een reactie