Hallo wereld!

Welkom op de nieuwe website van JTM Event Service

Ik zat er al een hele tijd tegenaan te hikken, maar het kwam er steeds niet van om de website van JTM Event Service opnieuw vorm te geven. Aan een nieuwe website beginnen is lastig als je niet precies weet wat de ‘look & feel’ moeten zijn, hoe je hem wil maken en welke content je er op wil zetten.

Eerder dit jaar was ik echter zo tevreden over hoe mijn website champagne-reizen.nl was geworden, dat ik besloot om volgens hetzelfde principe ook deze nieuwe website te bouwen. En zie hier het resultaat.

Ik ben best trots op wat er nu al staat. De meeste pagina’s zijn klaar en in de komende tijd zal ik wat berichten met foto’s van eerdere opdrachten posten op deze nieuwspagina.

Laat gerust een berichtje achter om me te vertellen wat u van mijn website vindt!

Geef een reactie