In een hutje op de hei

Een weekend lang zorgen dat er voor dertig personen ontbijt, luch en diner beschikbaar is in een groepsaccomodatie in de Belgische Ardennen. Toen ik daarvoor gevraagd werd, was ik direct enthousiast! Wie wordt er nou niet vrolijk van een weekend in een hutje op de hei?

COC Limburg had een hei-sessie gepland met het bestuur en hun werkgroepleiders om tijdens dat weekend hun visies op bepaalde onderwerpen te bepalen tot een meerjarenplan te komen. Tijdens dit inspannende proces was het natuurlijk noodzaak dat er goed voor de inwendige mens gezorgd werd.

Samen met twee van hun vrijwilligers heb ik drie dagen lang gezorgd dat er de hele dag door allerlei lekkers beschikbaar was. Van versgebakken croissantjes bij het ontbijt, een lekker soepje bij de lunch, een driegangendiner op de zaterdag tot aan de borrelhapjes in de huisbar. Het was een heerlijk en inspirerend weekend…

Ook voor meerdaagse klussen kunt u terecht bij JTM Event Service. Heeft u zelf een plan voor een cursus of een familieweekend of iets dergelijks? Ik kom graag voor u koken!

 

Geef een reactie