Ontstaan uit pure passie

JTM Event Service heb ik in 2014 opgericht. Mijn naam is John Huijnen en ik ben een energieke vijftiger met een passie voor koken en het goede leven. Na mijn studie was ik vijf jaar lang verbonden was aan een beurzenorganisatie.

Na een carrièreswitch richting telecom werd ik bij mijn nieuwe werkgever, vanwege mijn ervaring in de evenementenbranche, gevraagd als bestuurslid voor de personeelsvereniging. Van kleine workshops en uitjes naar pretparken of muziekevenementen tot uitgebreide stedentrips en champagneweekends, ik kon hiermee steeds mijn deelnemers een geweldig gevoel bezorgen.

Door al deze dingen kwam steeds meer het besef dat mensen entertainen en zich speciaal te laten voelen toch eigenlijk het leukste werk ter wereld is en het plan voor JTM Event Service werd werkelijkheid.

In de eerste maanden na de start ging het van een intiem walking dinner bij een opdrachtgever thuis in Amsterdam meteen in volle vaart door naar de volledige verzorging de catering tijdens TEDx Maastricht, een conferentie met ruim 800 gasten. Dit tekent de veelzijdigheid en flexibiliteit van JTM Event Service, voor wie geen klus te gek is en de beleving van de gasten steeds weer centraal staat.

Zo probeer ik bijvoorbeeld onvergetelijke herinneringen te creëren voor mijn gasten tijdens een dagje uit. Met “Priscilla’s Prosecco & Prosciutto” als catering in de bus naar een musical in Carré. Of de hilarische Bubbels Bus Bingo op de weg terug vanuit de Champagnestreek in Frankrijk. Zelfs mijn kleinste gasten weet ik onderweg naar Disneyland nog te verrassen… En hun ouders daardoor nog méér.

Of het nu om een klein dinertje bij u thuis gaat om iets te vieren met vrienden of om een personeelsfeest om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet, u kunt rekenen op mijn creativiteit en expertise. Ik kan u zelfs ontzorgen door u de complete organisatie van uw bruiloft uit handen te nemen.

Particuliere en zakelijke opdrachtgevers weten mij regelmatig te vinden en vele gasten hebben daar al van mogen meegenieten.
Hopelijk kan ik met mijn JTM Event Service ook u ooit een beleving bezorgen waar u nog lang met genoegen aan terug zult denken.

Wilt u weten wat JTM Event Service
voor u kan betekenen?