Event Management

Uw partner voor de organisatie van alle evenementen - groot en klein!

Met Event Management begon het, lang geleden. Een idee voor een publieksbeurs werd omgezet in een concept, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kon. Acquisitie van standhouders en relatiebeheer, het ontwerp van de beursplattegrond en de indeling van de stands, de programmering van artiesten en het inregelen van de logistiek waren onder meer de zaken waarmee ik mij dagelijks bezighield. Bijna vijf jaar lang heb ik met deze succesvolle productie mogen werken in een aantal van de grootste evenementenlocaties van Nederland.

Natuurlijk zijn niet alle evenementen van deze omvang. Het kan zelfs zo klein zijn als een champagne-ontbijt om iemand mee te verrassen op een bijzondere locatie of zelfs gewoon thuis.

Wilt u een familiedag organiseren met leuke activiteiten voor jong en oud en een etentje als gezellige afsluiter? Wilt u een zakelijke bijeenkomst plannen met collega’s, maar heeft u geen zin in de rompslomp van het zoeken naar een locatie en het regelen van de zaken er omheen? Laat mij u ontzorgen met de  volledige organisatie van uw particuliere of zakelijke evenement. Ik ga graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en uw idee ten uitvoer te brengen.