Event Management

Uw partner voor de organisatie van alle evenementen - groot en klein!

Met Event Management begon het, lang geleden. Een idee voor een publieksbeurs werd omgezet in een concept, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kon. Acquisitie van standhouders en relatiebeheer, het ontwerp van de beursplattegrond en de indeling van de stands, de programmering van artiesten en het inregelen van de logistiek waren onder meer de zaken waarmee ik mij dagelijks bezighield. Bijna vijf jaar lang heb ik met deze succesvolle productie mogen werken in een aantal van de grootste evenementenlocaties van Nederland.

Natuurlijk zijn niet alle evenementen van deze omvang. Het kan zelfs zo klein zijn als een champagne-ontbijt om iemand mee te verrassen op een bijzondere locatie of zelfs gewoon thuis.

Wilt u een familiedag organiseren met leuke activiteiten voor jong en oud en een etentje als gezellige afsluiter? Wilt u een zakelijke bijeenkomst plannen met collega’s, maar heeft u geen zin in de rompslomp van het zoeken naar een locatie en het regelen van de zaken er omheen? Laat mij u ontzorgen met de  volledige organisatie van uw particuliere of zakelijke evenement. Ik ga graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en uw idee ten uitvoer te brengen.

Catering

Voor alles dat het leven lekkerder laat smaken

Als telg uit een horecafamilie is lekker eten en drinken mij natuurlijk al vroeg met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ik graag iets smakelijks voor u op tafel zet. Of u op zoek bent naar een kok aan huis voor een intiem diner onder vrienden of naar een buffet voor een grote groep, met JTM Event Service schotelt u uw gasten altijd iets lekkers op voor.

Mijn voorliefde ligt bij amuses en walking dinners, maar ik ben ook thuis in andere vormen van catering. Heeft u een voorkeur voor de Mediterrane keuken, dan verwen ik u en uw gasten graag met een uitgebreid pastabuffet of een heerlijke tapasavond.

Bent u op zoek naar een live cooking concept voor een feestelijke avond? Onze enorme wok en bijpassend Aziatisch fingerfood zullen zeker in de smaak vallen bij de feestgangers. JTM Event Service is veelzijdig en creatief en daardoor een goede partner voor al uw cateringwensen.

Heeft u ter plaatse geen keuken beschikbaar? Dan breng ik gewoon materialen mee om er zelf een in te richten.

Een groot aantal particuliere en zakelijke opdrachtgevers ging u al voor. Wanneer mag ik eens met u aan tafel?

Uitstapjes en excursies

In alle comfort uit en thuis

Wilt u er eens onbezorgd op uit? Reserveer dan zeker uw plekje bij een van de uitstapjes en excursies van JTM Event Service.

Bij gelegenheid organiseer ik een compleet verzorgd uitstapje naar bijvoorbeeld een musical of theatervoorstelling of een interessante excursie in combinatie met een gezellige activiteit. Vervoer per comfortabele touringcar en eventuele entreetickets zijn natuurlijk in de prijs inbegrepen, evenals deskundige reisbegeleiding onderweg.

Deze trips worden o.a. aangekondigd in de JTM agenda, via de nieuwsbrief en de Facebookpagina van JTM Event Service. Ze zijn voor iedereen toegankelijk, maar hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Tijdig reserveren is dan ook noodzaak.

Workshops & proeverijen

Voor als u zelf iets actiever wilt deelnemen

JTM Event Service kan voor uw gezelschap in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen een keur aan culinaire of creatieve workshops organiseren.

Denk bijvoorbeeld aan een avond waar u een aantal heerlijke cocktails leert bereiden of een champagneproeverij waarbij u van alles leert over het productieproces van deze sprankelende wijn. Ook een workshop waarin u allerlei leuke gerechtjes leert bereiden, behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk eet u dan na afloop alles lekker op! Wie liever creatief bezig is, kan zich ongetwijfeld uitleven bij een workshop bloemschikken of door zelf een mooi sieraad te maken.

Heeft u zelf een ander idee voor een workshop? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee!

Wedding Planner

Om optimaal te kunnen genieten van de mooiste dag van uw leven

In Amerika en Groot-Brittannië is een bruiloft zonder wedding planner bijna ondenkbaar en ook in ons land is er steeds meer vraag naar deze diensten. Het plannen van de perfecte bruiloft is immers niet alleen een behoorlijk tijdrovende klus, maar ook vaak een periode die het aanstaande bruidspaar een hoop stress oplevert. Ik neem deze zorgen graag bij u weg en begeleid u op een ontspannen wijze naar de mooiste dag van uw leven.

U bepaalt zelf wat u uit handen geeft, van de complete planning van uw bruiloft tot alleen de saaie zaken als de contacten met uw leveranciers of het bijhouden van uw gastenlijst.

Samen kijken we naar wat u belangrijk vindt tijdens uw bruiloft en daarop wordt een plan gebouwd, met daarin een financiële planning en het draaiboek voor de grote dag.  Natuurlijk ben ik er dan ook bij om eventuele last-minute dingetjes op te lossen, zodat u en uw gasten slechts één ding hoeven te doen: puur genieten!

Specialist in Maatwerk

Ideaal voor groepen, verenigingen en bedrijven

Vaak wordt het regelen van activiteiten binnen verenigingen en bedrijven belegd bij vrijwilligers, die dit naast hun eigenlijke werk moeten doen. Of wellicht ontbreekt het u aan expertise of tijd om iets leuks te organiseren en zou u dit eigenlijk het liefst willen uitbesteden.

JTM Event Service neemt dit graag van u over. Bij mijn voormalige werkgever heb ik jarenlang ervaring mogen opdoen binnen de personeelsvereniging en een groot aantal evenementen tot een succes kunnen maken. Denk hierbij aan gezellige workshops voor een kleine groep deelnemers, bezoeken aan een concert of theater, uitstapjes naar een dierentuin of pretpark voor familie en vrienden of zelfs complete stedentrips.

Maak gebruik van deze expertise en ontdek wat ik kan betekenen voor uw groep, vereniging of bedrijf. Ik ga graag met u in overleg en organiseer aan de hand van uw wensen een uitstapje of een andere leuke activiteit op maat die uw doelgroep zeker zal aanspreken!

Bubbly-Online

Omdat elke dag méér mag sprankelen...

Bubbly-Online is mijn webshop voor champagnes en andere bubbelwijnen, ontstaan als tweede activiteit van JTM Event Service doordat bubbels en feestelijke gelegenheden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Champagne mag voor mij echter vaker geschonken worden dan alleen tijdens een feest of met Kerst en Oud & Nieuw. In mijn webshop vindt u niet alleen de grote namen, maar ook betaalbare flessen van minder bekende huizen die absoluut ook champagnes van hoge kwaliteit weten te produceren.

Daarnaast is er bij Bubbly-Online een uitgebreid assortiment aan mooie cava’s en voordelige prosecco’s te vinden, die uit voorraad bij u aan huis worden geleverd. U hoeft er niet eens voor de deur uit.

Bubbly-Online noemt zich dan ook niet voor niets ‘Uw specialist in bubbelwijnen’.

www.bubbly-online.nl

champagne-reizen

Volledig verzorgde trips naar de Champagnestreek in Frankrijk

Champagne-reizen.nl is de jongste telg van JTM Event Service. Waar kan ik immers beter mijn passie voor deze sprankelende wijn met u delen dan in de Champagnestreek zelf?

Voor een dag, een weekend of een meerdaagse trip neem ik u in een comfortabele touringcar mee naar Frankrijk voor een bezoek aan een of meerdere champagnehuizen. Daar worden we rondgeleid door wijngaarden, de vaak imposante kelders en soms nemen we letterlijk een kijkje in de keuken. U leert over het wettelijk vastgelegde productieproces dat champagnemakers dienen te volgen en natuurlijk proeft u ook het eindresultaat.

Optioneel kunt u zelfs genieten van een heus champagnediner, waardoor u zult merken dat champagne niet alleen een heerlijk aperitief is, maar ook een wijn die alle gangen van een maaltijd kan begeleiden.

www.champagne-reizen.nl